OM HOLDENE

I Malenes har vi flere forskellige former for yoga. Udgangspunktet er hatha og herfra underviser vi i flow/vinyasa både i den blide version og den, der giver sved på panden. Vi har af og til yin på programmet når det er Malene, der underviser, men igennem en hel sæson vil du også møde både flow og restorativt hos hende. Ania underviser i yoga og basic body awareness therapy og Mette står for en stor del af de flow-timer, der giver dig sved på panden og smil på læben. Pia elsker kundalini og det kan mærkes, når du kommer ind ad døren. Her kan du også få sved på panden! Lykke guider blidt restorativ yoga – også kaldet “Lykke med Lykke” af en taknemmelig deltager. Karen er meget sportsaktiv og du kan forvente at bruge kroppen godt i hendes forskellige flow. På Yin Mind er det blidt, meditativt i lange stræk.

Er du gravid, har vi særligt gravidyoga og senere efterfødselsyoga som specialhold, undervist af Malene

Om lørdagen underviser Malene “Lørdagsholdet”, som du kan læse om lidt længere nede på denne side.

LØRDAGSHOLDET
LØRDAGSHOLDET

Lørdagsholdet er holdet for dig, der vil have basistræning med egen kropsvægt. Måske har du nogle hensyn, der skal tages og du er med, som det virker bedst for dig. Undervisningen er yogainspireret, men uden meditationsdelen og afspænding. Her er altså styrkeøvelser og strækøvelser til god balance i kroppen. Uhøjtidelig stemning og på holdet må der snakkes og grines undervejs :-). Du får, hvis du ønsker det, 2 x vejning og fedtmåling under forløbet, som varer en sæson ligesom yogaholdene. (Januar-juni og august-december).
Yogainspireret styrketræning hvor der er fokus på det individuelle behov.

YOGA FLOW
YOGA FLOW

Her får du lidt sved på panden. Mette guider flow – af og til ganske krævende, men altid på en legende og sjov måde. Alle yogalærere i Malenes kan guide i forskellige sværhedsgrader i stillingerne og derfor kan alle være med.

GRAVIDYOGA
GRAVIDYOGA

Her får du blid yoga tilpasset din graviditet. Du lærer blandt andet at afspænde hele kroppen, at trække vejret på en måde, der kan bruges under din fødsel og ved dine efterveer – og du får mulighed for at skabe en endnu dybere kontakt til din baby undervejs i graviditeten. Derudover er gravidyogaen en oplagt mulighed for at pusterum til dig selv. Plads til at være dig lige præcis som du har det under din graviditet. Undervejs får vi besøg af jordemoder Marina Dunk Bendixen, som vil hjælpe med spørgsmål, du har omkring graviditet og fødsel – og det at blive en ny familie.

YOGA BEGYNDER/LET ØVET/ØVET
YOGA BEGYNDER/LET ØVET/ØVET

Yoga for alle! Kravet til om du er begynder, let øvet eller øvet er en retningslinje for hvad du kan møde på holdet af udfordringer. Det betyder ikke at du er udelukket fra holdet som begynder i yogaens verden, selvom det er et let øvet eller øvet hold, du gerne vil på. Hos os kan du ALTID tage en pause, springe en stilling over eller få et alternativ. Det vigtigste er at du lytter til kroppen og “dagsformen”. Du kan altid ringe eller skrive og spørge os om råd i forhold til valg af hold.

EFTERFØDSELSYOGA
EFTERFØDSELSYOGA

Efterfødselsyoga er genoptræning og kontakt til kroppen på den blideste måde efter din fødsel. Derfor kan du være med fra ca. 4-6 uger efter fødslen, men du kan også komme med langt senere i din barsel. Ved kejsersnit bør du vente 6-8 uger.
Du får “her-og-nu”-redskaber undervejs, men også viden, du kan bruge fremover, altid! På dette hold vil du møde øvelser og stillinger, der styrker din bækkenbund og mavemuskler, øvelser der afspænder samme og du får også mulighed for at få en afspænding, der lader dig op til igen at være på som mor. Vi tager selvfølgelig hensyn til den træthed der er tilstede hos de fleste nybagte mødre. Undervejs i forløbet får vi besøg af jordemoder Marina Dunk Bendixen, der kan hjælpe med spørgsmål om amning, familiedannelse og afklaring omkring fødslen og hvordan kroppen føles nu.
Der er naturligvis plads til baby og tryg parkering af barnevogne i ugenert gård, hvis du kommer gående. Vi har en sofa, der er perfekt til amning eller til at give en flaske – eller bare til hygge. Puslebord har vi selvfølgelig også. Du går til og fra timen, som du må gøre i forhold til din baby.

BØRNEYOGA
BØRNEYOGA

Børneyoga udvalgte søndage kl. 15-16.

HOLDOVERSIGT

Her kan du se holdoversigten hos Malenes. Vi tager forbehold for ændringer i skemaet.

TIDSPUNKT HOLD LÆRER
Mandag

09.00-10.15

10.45-11.45

16.00-17.00

17.20-18.40

19.05-20.15

 

Flow/blidt flow/yin

Efterfødsel, øvet/fortsætter

Blidt flow/yin

Yin Mind

Yoga, flow, let øvet/øvet

 

Malene

Malene

Malene

Karen

Mette

Tirsdag

kl. 16.00-17.10

kl. 17.35-18.45

kl. 19.15-20.45

 

Flow/blidt flow/yin

Flow/blidt flow/yin

Kundalini

 

Malene

Malene

Pia

Onsdag

kl. 15.15-16.25

kl. 16.50-18.00

kl. 18.30-19.45

 

Blidt flow/yin

Yoga for gravide

Yoga, flow

 

Malene

Malene

Mette

Torsdag

kl. 09.00-10.15

kl. 10.45-11.45

kl. 16.10-17.20

kl. 17.45-18.55

kl. 19.15-20.25

 

Blidt flow/flow/yin

Fortsætter/beg. efterfødsel

Blidt flow/flow/yin

Yoga begynder/let øvet

Yoga  begynder/let øvet

 

Malene

Malene

Malene

Ania

Ania

Fredag

kl. 15.30-18.30

kl. 16.00-18.00

 

 

Ofte workshops

Restorativ yoga 1 gang om md.

 

 

Forskellige

Lykke

Lørdag

kl. 10.00-11.00

 

Lørdagsholdet

 

Malene

Søndag

kl. 10.00-11.15

kl. 13.00-14.30

kl. 14.45-16.00

kl. 15.00-16.00

 

Søndagsyoga, flow – UDENDØRS

Stresshåndtering. Ring på 41371139

Yin Mind. Ring på 41371139, Karen

Børneyoga 4-6 år (udvalgte søndage)

 

Mette

til Karen

Karen

 

Kontakt Malenes

Skriv gerne en en besked til os i formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak.