OM MALENES

“Yoga hos Malenes er uanset hold altid med den enkeltes krop i fokus. Selvom det er holdtræning er der aldrig flere på holdet end at Mette og Malene altid har fokus på at alle flows, stræk og poses er forskelligt for den enkelte – og der er altid et alternativ klar til de kroppe der har brug for det.”

“Jeg har gået på mange forskellige hold hos Malenes og stedet har formået at rumme min træning i alle mit livs former og situationer fra gravidyoga med mødregruppelignende samtaler blandet med fokus på fødselsvejrtrækning og mobilisering af den gravide krop, til efterfødselshold med fokus på blid genoptræning og plads til baby-og mødrehygge, til blid yin-yoga med lange, dybe, indadvendte stræk, til sveddryppende yoga med fokus på styrke, balance og individuel udfordrende kendskab til din egen krop og dens grænser og udvikling.”

“Uanset hvilket hold jeg har gået på har det altid været med fokus på at forbinde vejrtrækning med bevægelse. Altid med en stor viden om og et fokus på kroppen og hvad der er bedst for den enkelte.”

Kristine Munk

MALENES TILBYDER

LØRDAGSHOLDET

Yogainspireret styrketræning

YOGA

Yogaformer som hatha / yin / flow

EFTERFØDSEL

Efterfødselyoga

GRAVIDYOGA

Yoga under graviditeten

Dette er blot er udvalg af yogatilbud der fås hos Malenes. Der bliver også løbende afholdt forskellige workshops. Du kan læse meget mere om de forskellige hold og se holdoversigt på siden holdoversigt, hvor du bl.a. kan se priser og finde ud af om der skulle være ledige pladser på holdene.

MØD TEAMET

 • Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen Indehaver

  Yogalærer fra Sattva, 2012+13, Shakti teacher fra Yogakompagniet 2015, In to Yin fra Yogacollective 2018. Underviser med stor respekt for kroppens signaler. Særlige hensyn er altid vigtige.

 • Mette Lassen
  Mette Lassen Yoga instruktør

  Mette Lassen er yoga instruktør hos Malenes.

 • Karen Rørbæk
  Karen Rørbæk Certificeret yogalærer

  Karen er certificeret yogalærer i hatha-baseret yoga og meditation og pranayama (og Ph.D. i kemi) .

  “Når jeg ikke er at finde på yogamåtten, er jeg ofte ude i naturen, gerne med vandrestøvlerne på.  Jeg fascineres til stadighed af yogaens evne til at give øget generelt velvære og skabe ro i sindet.”

Kontakt Malenes

Skriv gerne en en besked til os i formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak.

Not readable? Change text. captcha txt
0